Alle former for efterisolering udføres

Vi foretager alle former for efterisolering, bl.a. efterisolering af loft, krybekælder, facade, hulmur m.v.  - alt arbejde omkring isolering udføres af erfarne isoleringsspecialister.

Få besøg af vores isoleringsekspert

Kan mit hus med fordel efterisoleres? Hvilke muligheder har jeg for efterisolering? Hvordan fungerer det med håndværkerfradraget? Få et gratis og uforpligtende besøg af vores autoriserede isolatør og få en vurdering af, om dit hus med fordel kan efterisoleres. Ring og aftal en tid på 23 27 40 11 eller udfyld vores kontaktformular.

Vi bruger altid de bedste produkter

Vi følger løbende med i udviklingen på markedet og vores isoleringsspecialister deltager løbende i kurser og uddannelsesforløb, hvor de opdateres på de sidste nye metoder og produkter inden for isolering. Derfor kan du være sikker på, at vi bruger lige netop det produkt og den metode der på det givne tidspunkt anbefales til netop dit hus.

I øjeblikket bruger vi primært EPS-isolering og wet-spray (vådspray), som er nogle af de mest moderne isoleringsmaterialer på markedet.

EPS er fremstillet af flamingo og bruges primært i betonelementer, til opfyldning af krybekælder, i tunge ydervægge og til udvendig isolering af flade tage. Når vi bruger wet-spray, er det typisk til efterisolering af for eksempel kældervægge, skunke, skillerum og krybekældre.

isolering

God rådgivning, gode priser og godt håndværk

Vi lægger stor vægt på god rådgivning, så du får den optimale isoleringsløsning. Vi er kendte for vores gode håndværk og attraktive priser og har et stærkt team af erfarne specialister i isolering.

Få et gratis konsulentbesøg eller ring for en uforpligtende snak om mulighederne for efterisolering af dit hus.

Mtag DK ApS

Mtag er et erfarent hold af isoleringsspecialister, specialister i algebehandling samt taglæggere og tagmalere. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og kører, før vores kunder er 100% tilfredse med det udført.

23 27 40 11
Skriv besked

 

Det siger kunderne

Vi kører i hele landet