Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Hulmursisolering - et af vores specialer

Mtag har et dygtigt og erfarent hold af isoleringsspecialister, der har stor erfaring med at lave hulmursisolering. Vi kan derfor sikre en hulmursisolering, der er både hurtigt, effektivt og professionelt udført. Ring på 23 27 40 11 eller udfyld vores kontaktformular, for et tilbud på hulmursisolering.

Få et godt tilbud på hulmursisolering

Pengene er tjent hjem efter bare 2-3 år

Hulmursisolering er en af de mest effektive former for efterisolering, hvis man skal se på det i kroner og ører. I langt de fleste tilfælde er pengene til en hulmursisolering tjent hjem efter bare 2-3 år - det kan derfor godt betale sig at bruge noget tid og nogle penge på at lave denne form for isolering.

Sådan foregår hulmursisolering

Med hulmursisolering kan du hurtigt og effektivt spare på varmen. Ved hulmursisolering blæses der isoleringsmaterialer ind i hulrummet mellem ydermur og indermur. Isoleringen holder på varmen og sænker din varmeregning.

Hulmursisolering er som regel nemt at gå til - nogle mursten fjernes og isoleringsmaterialet blæses ind igennem hullet. Dernæst sættes murstenene på plads, og dit hus er hulmursisoleret.

Hos Mtag er vi eksperter i at udføre hulmursisolering med ESP som er en isolering med flamingogranulat.