Hulmursisolering - et af vores specialer

Mtag har et dygtigt og erfarent hold af isoleringsspecialister, der har stor erfaring med at lave hulmursisolering. Vi kan derfor sikre en hulmursisolering, der er både hurtigt, effektivt og professionelt udført. Ring på 23 27 40 11 eller udfyld vores kontaktformular, for et tilbud på hulmursisolering.

Pengene er tjent hjem efter bare 2-3 år

Hulmursisolering er en af de mest effektive former for efterisolering, hvis man skal se på det i kroner og ører. I langt de fleste tilfælde er pengene til en hulmursisolering tjent hjem efter bare 2-3 år - det kan derfor godt betale sig at bruge noget tid og nogle penge på at lave denne form for isolering.

Sådan foregår hulmursisolering

Med hulmursisolering kan du hurtigt og effektivt spare på varmen. Ved hulmursisolering blæses der isoleringsmaterialer ind i hulrummet mellem ydermur og indermur. Isoleringen holder på varmen og sænker din varmeregning.

isolering

Hulmursisolering er nemt at gå til – vi laver nogle små huller i fugerne mellem dine mursten, hvor igennem isoleringsmaterialet blæses ind igennem hullerne. Dernæst laver vi fugerne igen, og dit hus er nu hulmursisoleret, uden nogen form for spor.

Hos Mtag er vi eksperter i at udføre hulmursisolering med både ESP og Neopixel som er to anerkendte typer af isolering.

Mtag DK ApS

Mtag er et erfarent hold af isoleringsspecialister, specialister i algebehandling samt taglæggere og tagmalere. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og kører, før vores kunder er 100% tilfredse med det udført.

23 27 40 11
Skriv besked

 

Det siger kunderne

Vi kører i hele landet