Vi sørger for effektiv loftisolering

Hos Mtag har vi et dygtigt og erfarent hold af isoleringsspecialister, der har stor erfaring med at lave bl.a. loftsisolering. Vi udfører isolering af loft både på nye huse, men foretager også efterisolering. Ring på telefonnummer 23 27 40 11 eller udfyld vores kontaktformular for en snak om, hvordan vi kan hjælpe med loftsisolering.

Få vores isoleringsekspert ud på besøg

Er du i tvivl, om mulighederne for isolering af loftet på dit hus? Så få vores autoriserede isolatør ud - gratis og uforpligtende - og få en vurdering af, om dit loft med fordel kan efterisoleres.

Sådan udføres en loftsisolering

Ved en loftsisolering blæses løst granulat ud på loftet, så det lægger sig i alle huller og hulrum. Udlægning af isoleringen foregår hurtigt og effektivt - normalt vil arbejdet kunne laves på ½-1 dag.

Isoleringen pumpes op på loftet med en maskine. Det sker via en slange, hvilket gør at vi ikke sviner. Typisk vil det være nødvendigt at sikre ventilationen på loftet inden vi går i gang. Dette tager vi os gerne af, så loftet efter udlægning af granulat fortsat er korrekt ventileret.

Efterisolering af loft giver pengene igen efter 2-3 år

Efterisolering af loftet er en af de mest effektive former for efterisolering, hvis man ser på det i kroner og ører. I langt de fleste tilfælde er pengene til en loftsisolering tjent hjem efter kun 2-3 år - det kan derfor godt betale sig at bruge energi og penge på at få lavet denne type efterisolering.

Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud

Hos Mtag lægger vi stor vægt på at yde en god service og den bedste rådgivning, så du får den optimale isoleringsløsning. Vi er kendte for at levere godt håndværk til attraktive priser.

Få et gratis konsulentbesøg eller ring for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med loftsisolering.

Mtag DK ApS

Mtag er et erfarent hold af isoleringsspecialister, specialister i algebehandling samt taglæggere og tagmalere. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og kører, før vores kunder er 100% tilfredse med det udført.

23 27 40 11
Skriv besked

 

Det siger kunderne

Vi kører i hele landet