Forlæng levetiden på dit tagpap

Har du et hus med et tag af tagpap, der er ved at være slidt og stå over for en udskiftning, så har vi en løsning. Vi kan forlænge tagets levetid både billigt og effektivt med en tagpapbehandling.

Få en gratis besigtigelse af dit nuværende tag og hør mere om de muligheder, der er for at forlænge levetiden på netop dit tagpap med en membranbehandling.

Få et godt tilbud på tagpapbehandling

Effektiv behandling med membran

Mange vælger at få skiftet tagpappen på deres hus, når den er ved at være slidt. Der findes dog en billigere løsning, der er mindst ligeså effektiv. I stedet for at skifte hele taget, kan man nemlig blæse en membran ud over taget, som gør at taget bliver tæt.

En membran fungerer som beskyttelseslag mod fugt, kemikalier eller anden forurening. En membran tætner effektivt, der hvor det er nødvendigt at holde uønskede elementer væk.

Sådan foregår en membranbehandling

En tagpapbehandling med membran udføres i fire trin og starter ligesom med en tagmaling med en grundig rensning af taget, hvor alle urenheder fjernes:

  •  Taget renses ned
  •  Reparation af eventuelle lommer mv.
  •  Grunder kommes på
  •  1-2 gange membranbehandling, alt efter behov

tagpap

Mange års erfaring med tagpap

Vi har mange års erfaring med tagpap - både med at vurdere dets stand samt med at renovere tagpaptage. Vores dygtige team af taglæggere er eksperter i tagpap, du kan derfor trygt regne med et flot og holdbart resultat, når vi har været i gang.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker rådgivning om, hvorvidt dit tag kan have gavn af en behandling med membran.

Mtag DK ApS

Mtag er et erfarent hold af isoleringsspecialister, specialister i algebehandling samt taglæggere og tagmalere. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og kører, før vores kunder er 100% tilfredse med det udført.

23 27 40 11
Skriv besked

 

Det siger kunderne

Vi kører i hele landet